Журналистът и евродепутат Николай Бареков се срещна с кравата Пенка и

...
Журналистът и евродепутат Николай Бареков се срещна с кравата Пенка и
Коментари Харесай

Бареков се похвали, че се е срещнал с кравата Пенка

Журналистът и евродепутат Николай Бареков се срещна с кравата Пенка и нейния собственик.

За случилото се заяви самият той във Facebook.

Бареков показва, че дружно с британския евродепутат Джон Флек са на посетители при кравата Пенка и нейния собственик в Осоговския Балкан над село Копиловци. Той разказва своя сътрудник като " дванадесето потомство английски фермер " и прибавя, че точно Флек е направил акция в Европейския парламент в отбрана на живота на Пенка.

" Заведох го да се срещнат онлайн. Да чуем болките на хората. Почерпиха ни бели кюстендилски череши, а ние направихме непретенциозно подаяние на кравичката и стопанина ", написа Николай Бареков.



Той споделя още, че фермерът живее доста оскъдно и не му стигат парите за прекрасен обор, защото с цел да го узакони, общината в Кюстендил желае 1400 лв.. От Министерството на земеделието пък му отказвали евросубсидии, тъй като е дребен фермер, а средствата стигали единствено до " мултибогатите латифундисти ".

Евродепутатът е безапелационен, че ще отрави " запитване до министър Порожанов във връзка със дотациите за дребните стопанства ".

Наскоро Николай Бареков започва публицистично предаване в ефира на телевизия Евроком. В него той си партнира с някогашния публицист от телевизия СКАТ и някогашен народен представител от НФСБ Димитър Байрактаров. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР